آنالیز بازی آلمان برابر مجارستان-یورو 2024
آنالیز فنی بازی
بازی بین 2 تیم آلمان و مجارستان در استادیوم مرسدس بنز آرنا در دور دوم گروهی جام ملت های اروپا برگزار شد . تیم ملی آلمان با سرمربی گری ناگلزمن با سیستم پایه1-3-2-4 پا به میدان مسابقه گذاشت.
آنالیزور ویدیویی: محمد سجاد بینقی
آنالیزور گرافیکی: محمد شمسی
گوینده: شیوا کلثومی
15 دقیقه اول
15 دقیقه ابتدایی بازی برتری نسبی آلمان ها شروع شد.تیم آلمان سعی داشت در دقایق ابتدایی بازی با محک زدن تیم مجارستان آهسته آهسته به دروازه تیم ملی مجارستان نزدیک شود. آلمان ها در همین 15 دقیقه ابتدایی سعی داشتند. با بازیسازی از میانه های زمین بلاک های دفاعی مجارستان را بشکنند. یکی دیگر از راهکارهای تیم ملی آلمان در فاز بازیسازی استفاده از توپ های بلند برگزیده بود که سعی داشتند در پشت فضای خط تعادل تیم مجارستان مهاجم نوک خود را صاحب توپ بکنند.
حال به استراتژی تیم آلمان در در این بازی میپردازیم. استراتژی اصلی ژرمن ها در فاز )که به دلیل عقب نشینی تیم ملی مجارستان درهنگام دفاع High build-upبازیسازی استفاده از (
به پشت قوس میانی زمین بود.ژرمن ها در فاز بازیسازی به سیستم 1-4-1-3-1 تبدیل می شدند. آن ها در هنگام بازیسازی در خط دفاع به یک عرض 3 نفر تبدیل میشدند. و دابل پیوت تیم آلمان که از زوج کروس و آندریش تشکیل شده بود . به عقب آمده. و کروس که در نقش رجیستا بود به عنوان طراح اصلی حملات آلمان ها به خط دفاع این تیم اضافه میشد و آندریش هم به عنوان هافبک دفاعی نزدیک تونی کروس می ماند تا یک گزینه در دسترس در هنگام پرس بر روی تونی کروس باشد. با این کار 2 فولبک تیم آلمان آزادانه بالا رفته و به خط هافبک این تیم اضافه می شدند و در فلنک ها جایگیری می کردند. با بالا آمدن فولبک های تیم آلمان وینگر های تیم آلمان به داخل زده و در نیم فضای سمت چپ راست قرار میگرفتند. در هنگام بازیسازی آندریش در پشت خط اول فشار و وینگر چپ و راست این تیم به همراه هافبک هجومی در پشت خط دوم دفاع مجارستان قرار گرفته و آماده توپگیری و چرخش به سمت دروازه تیم حریف بودند.اما از نکات خوب در فاز بازیسازی تیم آلمان جابه جایی های مکرر بازیکنان بایک دیگر و دادند پاس های ورتیکال بود.
پلن دوم آلمان ها درهنگام بازیسازی این بود که زمانی که تیم مجارستان سعی داشت از بالا یا میانه های زمین اقدام به دفاع بکند.آلمان ها برای رساندن توپ به خط حمله خود. رو به توپ های بلند برگزیده می آوردند. و هدف اغلب این توپ های بلند به پشت مدافع میانی سمت چپ بود. جایی که کای هاورتز بارها و بارها با دویدن های تهاجمی در آن فضا صاحب توپ شد.
15 دقیقه دوم نیمه اول
در این 15 دقیقه آلمان ها کاملا بازی را در دست گرفته و یک بازی هجومی را ارائه کردند. و سرعت تیمی و چرخش های ژرمن ها در این 15 دقیقه کاملا بالا رفته بود. و آن ها توانستند در همین 15 دقیقه به گل اول خود دست پیدا کنند.
حال به برنامه و فرم تیم آلمان در هنگام حملات میپردازیم. آلمان در فاز حمله سعی داشتند با پاس های متعدد حلقه محاصره را تنگ تر کنند و به پشت محوطه جریمه حریف برسند. آن ها اغلب با همان فرمی در هنگام بازیسازی بودند در حملات ظاهر میشدند.راه کار اصلی آلمان ها برای رسیدن به گل این بود که آن ها سعی داشتند با پاس های متعدد در عرض نظم خط دفاعی تیم مجارستان را بهم بریزند. و سپس بعد از بین رفتن تعادل در دفاع مجارستان با دادن پاس های ورتیکال مهاجم های خود را صاحب توپ کنند و یا از خلاقیت وینگر های خود بهره بگیرند.اما هنگامی راه های نفوذ به عمق بسته بود. آلمان ها با بردن توپ به کناره ها و ایجاد دابل عرض( برای شکستن فشردگی مجارستان) اقدام به ارسال توپ از کناره ها میکردند. اما آن ها برای این کار هم برنامه مشخصی داشتند.برنامه اصلی آن ها در هنگام ارسال از کناره ها این بود حداقل 3 یا4 بازیکن تیم آلمان در محوطه جریمه حضور داشتند. و اغلب ارسال ها به نطقه کور دفاع تیم مجارستان بود. نکته آخر درباره حملات این بود که کروس .تاه و رودیگر. در هنگام حملات در نقش رست دیفنس حاضر شده و نقش انتقال توپ به سمت راست چپ در هنگام بسته بودن راه های نفوذ را داشتند.
(آنالیز گل تیم ملی آلمان).
باز پس گیری سریع توپ از آلمان ها.نگاه کنید که چطور4 نفر خط حمله آلمان با یک لوزی و جابه جایی های هوشمندانه به گل اول رسیدند.ابتدا دویدن تهاجمی کای هاورتز و کشاندن خط تعادل مجارستان به عقب. اضافه شدند موسیالا به منطقه 14 و جایگیری صحیح بدن این بازیکن. پاس هوشمندانه و تاخیر دارویرتس برای موسیالا و سپس هوش بالای هافبک هجومی این تیم واستفاده از فضایی که در عمق خط دفاعی مجارستان به وجود آمده بود.نکته مهم و قابل اهمیت در این صحنه ذهنیت هجومی بازیکنان تیم آلمان در بازی بود که در صحنه گل اول کاملا مشهود بود.
15 دقیقه پایانی نیمه اول
در ابتدای 15 دقیقه پایانی بازی تیم ملی مجارستان چندین حمله خطرناک بر روی دروازه تیم آلمان انجام داد که باعث شد خط دفاعی آلمان ها محک جدی بخورد.هر چقدر که به انتهای بازی نزدیک ترمیشدیم آلمان ها دوباره ابتکار عمل را در دست گرفته و سعی میکردند حلقه محاصره را تنگ تر کنند. آن ها در دقایق پایانی بازی هم سعی داشتند با پاس های کوتاه و عرضی بازی را مدیریت کنند.
اما یکی از نکته های مهم در این 15 دقیقه کرنر های متعدد آلمان ها بود. پلن اصلی تیم آلمان در هنگام زدن ضربات کرنر این بود که آن ها اغلب با 8 بازیکن در کرنرها شرکت میکردند.2 بازیکن در منطقه 14 برای دریافت توپ های سوم احتمالی و 5 بازیکن تیم آلمان هم در باکس پنج نیم متر حضور داشته و سعی میکردند با جابه جایی های مداوم نظم تیمی مجارستان را بهم بریزند.
ترانسفر مپ نیمه اول
درصد حمله در هر کانال
15 دقیقه ابتدایی نیمه دوم
در 15 دقیقه ابتدایی نیمه دوم باز هم این آلمان ها بودند که ابتکار عمل را به دست گرفته و آهسته آهسته حلقه محاصره را تنگ تر میکردند. و با پاس های پرتعداد در یک سوم دفاعی مجارستان سعی بر رسیدن به گل را داشتند.
اما نکته قابل توجه در این 15 دقیقه نوع انتقال مثبت و منفی تیم آلمان بود.استراتژی اصلی ژرمن ها برای بازپس گیری توپ در هنگام لو دادن ( انتقال منفی ) استفاده از کانتر پرس ها و در بعضی از مواقع گگن پرسینگ ها بود. واگر کانتر پرس تیم آلمان در امر باز پس گیری توپ به مشکل میخورد . خطوط جا مانده سریعا به عقب برگشته و سعی میکردند با ایجاد بلاک های دفاعی دوباره اقدام به بازپس گیری توپ بکنند. آلمان ها در زمان انتقال مثبت 2 تاکتیک برای انتقال توپ داشتند. پلن اول زمانی بود تیم مجارستان بالا آمده ودر زمین تیم آلمان توپ لو میداد. که در این جور مواقع توپ سریعا به یکی از وینگر داده می شد. و وظیفه آن وینگر سرعت دادن به بازی .و انتقال سریع توپ بود.و بقیه بازیکنان هم باید سریعا خود را به محوطع جریمه تیم مجارستان می رساندند. اما زمانی آلمان ها موفق به بازپس گیری توپ در زمین مجارستان می شدند اغلب توپ به عقب برگشته تا دوباره تونی کروس طراح حملات آلمان ها باشد.
15 دقیقه دوم
دراین 15 دقیقه ناگلزمن با تعویض های پی در پی در خط حمله تیم خود و تعویض وینگرها و مهاجم نوک خود توانست دوباره طروات را به خط حمله آلمان ها برگرداند. و همچنین با انجام های پرس از بالا بازیسازی مجارستان از دروازه را مختل کنند. آن ها در این 15 دقیقه هم همانند نیمه اول فوتبال مالکانه و با حوصله ایی را ارائه دادند. و همچنین توانستند در این 15 دقیقه به گل دوم برسند.
آنالیز گل دوم ژرمن ها.
آلمان ها با همان پلنی که در نیمه اول حمله میکردند به گل دوم نیز دست پیدا کردند. به صحنه گل دوم آلمان ها خوب دقت کنید. بسته بودن راه های نفوذ -پاس رو به عقب برای کروس که در نقش بازیکن ایمن قرار داشت- بسته بودن راه نفوذ از عمق و بردن توپ به کناره ها- در هنگام ارسال از جناحین حداقل 4 بازیکن در محوطه جریمه حضور داشتند- اورلد در سمت راست و سپس انتقال توپ به منطقه ضعیف تر که موجب برتری کیفی آلمان ها در سمت چپ شد- جایگیری عالی گندوغان درفضای ایجاد در خط دفاعی تیم مجارستان- پاس کات بک بی نقص فولبک چپ آلمان ها . باعث شد که ژرمن ها به گل دوم دست پیدا کنند.
15 دقیقه پایانی بازی
در 15 دقیقه پایانی بازی آلمان ها بازهم کنترل بازی را در دست داشتند. و سعی میکردند با پاس ها عرضی بازی را مدیریت کنند. و همچنین پله پله به سمت دروازه مجارستان نزدیک شوند.
اما نکته اصلی در این 15 دقیقه نوع پرسینگ تیم آلمان بود. آن ها سعی داشتند با های پرس و گاهی اوقات مید پرس جلوی حملات مجارستان بگیرند. اما آلمان ها در این بازی ماشه پرس خود را بعد از پاس دروازبان مجارستان فعال میکردند. زمانی که جهت بازیسازی مجارستان مشخص میشد. وخط فشار و خط حمایت از فشار تیم آلمان با پرس فضا سعی بر بازپس گیری توپ میکردند.
مطالب مرتبط
-
آنالیز بازی فوتبال مکزیک و آلمان از سری رقابت های جام جهانی 2018
۲۴ فروردین ۱۴۰۳
-
آنالیز بازی ایتالیا اسپانیا-یورو 2024
۰۱ تیر ۱۴۰۳
آخرین نوشته ها
- تحلیل بارسلونای تحت هدایت آقای هانسی فلیک
- وبینار موفقیت در مربیگری فوتبال
- معرفی کتاب گلزنی بیشتر
- 6 اصل دوره بندی تاکتیکی فوتبال-نادر قاسمی
- وبینار سخت افزارها و نرم افزارهای دیجیتال در فوتبال
- وبینار چگونه آنالیزو فوتبال شویم
- کتاب هایی که هر مربی فوتبالی باید داشته باشد
- وبینار آنالیز بازی های یورو 2024
- آنالیز فینال یورو 2024 اروپا-اسپانیا انگلیس
- فول مچ بازی اسپانیا انگلیس-فینال یورو 2024
- آنالیز بازی اسپانیا فرانسه - یورو 2024